top of page

JEDINSTVEN DOŽIVLJAJ KUHANJA NA OTVORENOM

OFYR LOGO-White

DOBRODOŠLI U OFYR SVIJET!

Otkrijte cijelu OFYR kolekciju! S više od 130 proizvoda nudimo vam potpuno iskustvo kuhanja na otvorenom. Jeste li ljubitelj roštilja? Ili volite show cooking na otvorenom? OFYR nudi inovativan način pripreme hrane koji se koristi u restoranima i na terasama diljem svijeta. Cijela naša kolekcija nudi potpuno novo kulinarsko iskustvo koje je puno svestranije od pečenja na roštilju. 'Pogonsko gorivo' za OFYR roštilje su drva i u kombinaciji s raznim dodacima, kombiniraju umijeće kuhanja na vanjskoj ploči s raznim tehnikama pripreme hrane kao što su roštiljanje, kuhanje, pečenje i još mnogo toga. Osim naših jedinica za kuhanje, kolekcija OFYR također uključuje sve što vam je potrebno za vašu modularnu vanjsku kuhinju. Moderan namještaj posebno je dizajniran za vanjsku upotrebu, kombinirajući materijale poput kortena i crnog čelika s visokokvalitetnom tikovinom i keramikom. To omogućuje dodavanje kamado stolova i Mise en Place površina za pripremu vašem namještaju, jer su dizajnirani u istom stilu. OFYR također nudi praktična rješenja poput spremišta za drva i klupa za upotpunjavanje vaše vanjske kuhinje. Za manje prostore ili intimnije iskustvo kuhanja na otvorenom, stolni roštilj OFYR Tabl'O odlična je alternativa. To vam omogućuje da iskusite zabavu roštiljanja à la Plancha za vlastitim stolom. Poseban pribor za najmanjeg člana naše obitelji omogućuje vam eksperimentiranje s različitim tehnikama kuhanja i na Tabl'O stolnom roštilju. Novi ste u OFYR svijetu ili tražite inspiraciju? Pogledajte naše 'Kako koristiti OFYR' video priloge ili pogledajte našu stranicu 'Često postavljana pitanja'.

Roštilj OFYR Classic Corten 100 i Mise En Place 135
haby OFYR rostilj food fire friends

TRENUTCI POVEZANOSTI

Od samog postanka mi ljudi smo društvena bića. Naši preci okupljali su se i sjedili oko vatre i pričali priče. Danas postoje bezbrojni načini komuniciranja: hodamo uokolo sa uređajima koji nam omogućuju da se dopisujemo ili razgovaramo s ljudima bilo gdje u svijetu. Ali kada se osjećamo istinski povezani jedni s drugima? Obično se ti trenuci događaju oko hrane, pića i vatre.

KONCEPT ŽIVOTNOG STILA NA OTVORENOM

OFYR je dizajniran za trenutke povezanosti. Stvaranje OFYR-a bilo je potaknuto željom osnivača da transformira kuhanje na otvorenom iz samotne aktivnosti u zajedničku. Koncept je prvi put predstavljen u Nizozemskoj 2015., a sada je vrlo uspješan u više od 80 zemalja. Uz podršku tima dizajnera, osnivač je liniji dodao niz elemenata vanjskog namještaja, posuđa i dodataka vrhunske kvalitete, čineći OFYR potpunim konceptom životnog stila na otvorenom.

OFYR roštilj i oprema setup
Roštilj OFYR Classic Corten Storage 85 i roštilj rešetka 85 zimi

ZA SVA GODIŠNJA DOBA

Što pokreće interes za OFYR? To zahvaljujemo njegovoj jedinstvenoj jednostavnosti, multifunkcionalnosti i prekrasnom dizajnu, koji zajedno stvaraju potpuno novi način kuhanja i zabave na otvorenom. Multifunkcionalnost OFYR-a pokazuje se i u svim različitim vrstama jela koje možete pripremiti. U Španjolskoj se OFYR koristi za pripremu velike tave ukusne paelle. U Švicarskoj se nakon dana skijanja ljubitelji snijega okupljaju na šalici dobrog glühweina. OFYR je savršen za korištenje posvuda, ujedinjujući sve oko vatre tijekom sva četiri godišnja doba.

I ZA PRIVATNU I ZA PROFESIONALNU UPOTREBU

Ne vole samo ljubitelji izvrsnog dizajna i hrane OFYR. Kuhari u restoranima i hotelima koriste OFYR jedinice za kuhanje kako bi transformirali svoje vanjske prostore i ponudili gostima iskustvo objedovanja kao nijedno drugo. Kuhari također obožavaju njegovu svestranost za catering i show cooking. OFYR se često pojavljuje na događanjima, od malih okupljanja do vrlo velikih događanja kao što su raznovrsni festivali.

OFYR Guy Weyts kuha
Hans Goossens osnivač OFYR haby outdoor

"OFYR je ostvarenje dječačkog sna"

- Hans Goossens, Osnivač, OFYR

Nakon duge karijere u upravljanju investicijama i kratkog prodora u maloprodaju luksuzne robe, Hans Goossens, osnivač OFYR-a, odlučio je promijeniti karijeru. Oduvijek je želio stvoriti opipljiv proizvod, a njegova potraga za savršenim roštiljem za provođenje večeri kuhajući sa svojom obitelji i prijateljima inspirirala je dizajn OFYR-a.

Nakon predstavljanja na tržištu, koncept su prihvatili kućni kuhari, ali i profesionalci. "Potrebna je svijeća da se pronađe sretan klijent u svijetu ulaganja i zato je nevjerojatno zadovoljstvo vidjeti OFYR entuzijazam koji bukti u svakom korisniku."

Iskustvo kuhanja s OFYR-om je ono u kojem uživa svaki put: „To je avanturistički način kuhanja. Jednostavno volimo ložiti vatru.” No, kao ljubitelj estetike, Hans je posebno ponosan na bezvremenski dizajn koji nadopunjuje svaki vrt. S novim proizvodima, OFYR se transformirao u koncept životnog stila na otvorenom. Njegova vizija očituje se u svakom predmetu kolekcije i "mi smo puni novih ideja za budućnost kako bismo dodatno potpalili našu viziju istinske povezanosti".

bottom of page