top of page

Elegantna spremišta i biciklarnici

Biciklarnici i univezalna spremišta Dukin StyleOUT

ELEGANTNA SPREMIŠTA I BICIKLARNICI

StyleOUT spremišta za bicikle i univezalna spremišta pomažu u stvaranju savršenog uređenja za vaš dom ili stambenu zgradu. Trebate mjesto za spremanje jednog bicikla i raznih drugih stvari, poput dječjih kolica i hodalica? StyleOUT STORE Mini spremište bit će pravi izbor za vas. Za one koji žele svoje bicikle, skutere i druge stvari spremati vani, ali imaju jako ograničen prostor, StyleOUT GARAGE s podiznim vratima bit će prikladan jer zauzima manje prostora, a zadovoljava vaše potrebe. Trebate li spremiti dva ili tri bicikla i još neke stvari? Razmislite o većem StyleOUT STORE Maxi spremištu za bicikle. Tražite li sigurno i lijepo spremište za bicikle za 6 i više bicikala za poslovnu ili stambenu zgradu? StyleOUT BIKE spremište s pomičnim krovom može biti pravi odgovor na vaše potrebe i želje. Rješenje se nađe za svaki ukus i potrebu, a StyleOUT spremišta pravi su odgovor na to. Provjerite koji model spremišta bi odgovarao Vašim potrebama, pošaljite upit, a mi ćemo zajedno s vama pronaći najbolje rješenje za pohranu bicikala i prateće opreme, dječjih kolica, vrtnog alata i ostalih stvari, a u skladu s najnovijim trendovima u uređenju okućnice i okoliša. Nudimo širok izbor boja i modela koji će se lijepo uklopiti u vašu okolinu, a vi ih možete birati i kombinirati po želji.

haby outdoor Dukin StyleOUT biciklarnici spremišta
haby outdoor Dukin StyleOUT STORE MAXI spremište biciklarnik

StyleOUT STORE UNIVERZALNA SPREMIŠTA

StyleOUT STORE spremišta dostupna su u dvije veličine i koriste se za pohranu bicikala, dječjih kolica, koturaljki, hodalica, alata i drugih stvari. Ugrađena brava čuva vaše stvari na sigurnom. Velika klizna vrata nemaju prag i omogućuju jednostavno manevriranje predmetima unutar i iz spremišta. StyleOUT STORE isporučuje se sastavljen i može se postaviti gotovo svuda. Sve što trebate je ravna i tvrda podloga da se pričvrsti na tlo. Dostupan je u mnogo boja tako da ga možete uskladiti s okolinom. Uz StyleOUT STORE univerzalna spremišta Vaš će okoliš postati ljepši i uređeniji, a stvari zaštićene od vjetra, kiše, snijega i drugih vremenskih uvjeta.

BOJE

RAL 9006 boja

RAL 9006

Bijeli aluminij

RAL 9007 boja

RAL 9007

Sivi aluminij

RAL 7016 boja

RAL 7016

Antracit siva

DB 7016 boja

DB 703

RAL 8019 boja

RAL 8019

Sivo smeđa

BOJA PO ŽELJI

Boja po želji

 

IMITACIJE DRVA (samo alu letvice)

dekor 1 tamna trešnja

DEKOR 1

Tamna trešnja

dekor 2 wenge

DEKOR 2

Wenge

dekor 3 bor

DEKOR 3

Bor

dekor 4 svijetla trešnja

DEKOR 4

Svijetla trešnja

dekor 5 mahagonij

DEKOR 5

Mahagonij

dekor 6 duglazija

DEKOR 6

 Duglazija

DIMENZIJE (ŠxDxV)

haby outdoor StyleOUT StoreMini spremište biciklarnik

StyleOUT STORE MINI

212 x 90 x 129 cm

StyleOUT STORE MAXI

286 x 124 x 144 cm

haby outdoor spremište StyleOUT STORE MAXI 286x124x144cm
haby outdoor spremište Dukin StyleOUT STORE Info ilustracija

BICIKLI I VAŽNE STVARI UVIJEK NADOHVAT RUKE

Okvir, stranice i klizna vrata spremišta StyleOUT STORE izrađeni su od aluminija, te zaštićeni KTL postupkom i praškastim premazom. Dvoja klizna vrata s tihim vodilicama omogućuju jednostavan pristup i rukovanje stvarima. Na krovu spremišta možete zasaditi niske trajnice ili sezonsko cvijeće. Vaše će se spremište tako još bolje uklopiti u okolinu. Integrirano odvodnjavanje osigurava da se višak vode ne zadržava na krovu. Podesive noge omogućuju prilagodbu neravnoj podlozi. Dostupni su u dvije veličine i boji po izboru.

haby outdoor Dukin StyleOUT GarageMIDI biciklarnik spremište za bicikle

StyleOUT GARAGE BICIKLARNIK

Parkirajte i spremite bicikle na brz i jednostavan način! StyleOUT GARAGE je garaža za bicikle koju karakteriziraju podizna vrata koja se otvaraju prema gore. Vrata imaju ugrađena dva amortizera koji pomažu pri otvaranju i zatvaranju. Kad su vrata podignuta imate pristup u cijelu unutrašnjost spremišta, što omogućuje da brzo i jednostavno spremite do tri bicikla i druge stvari. Zahvaljujući malim vanjskim dimenzijama, StyleOUT GARAGE spremište za bicikle može se koristiti i na mjestima gdje nema puno prostora. Ugrađena brava sa zatvaranjem u dvije točke omogućuje sigurno spremanje bicikala. Izaberite boju StyleOUT GARAGE spremišta koju želite, a na krovu možete zasaditi biljke što će pridonijeti još ljepšem izgledu okoliša.

BOJE

RAL 9006 boja bijeli aluminij

RAL 9006

Bijeli aluminij

RAL 9007 boja sivi aluminij

RAL 9007

Sivi aluminij

RAL 7016 boja antracit siva

RAL 7016

Antracit siva

DB 703 boja tamno siva

DB 703

RAL 8019 boja sivo smeđa

RAL 8019

Sivo smeđa

boja po želji

Boja po želji

 

DIMENZIJE

haby outdoor biciklarnik StyleOUT GARAGE Dimenzije

StyleOUT GARAGE

237 x 124 x 144 cm (ŠxDxV)

haby outdoor Dukin StyleOUT GARAGE biciklarnik Info ilustracija

SAVRŠEN ZA MALA DVORIŠTA

Okvir, stranice i podizna vrata spremišta StyleOUT GARAGE izrađeni su od aluminija, te zaštićeni KTL postupkom i praškastim premazom. Podizna vrata s ugrađenim plinskim amortizerima omogućuju jednostavan pristup stvarima, a sigurnosna kočnica sprječava neželjeno zatvaranje vrata. Krov spremišta možete pretvoriti u cvjetnjak. Vaše će se spremište tako još bolje uklopiti u okolinu. Integrirano odvodnjavanje osigurava da se višak vode ne zadržava na krovu. Podesive noge omogućuju prilagodbu neravnoj podlozi. Dostupni su u boji po izboru. Unutar StyleOUT GARAGE spremišta ugrađene su kukice za vješanje kaciga i sitne opreme.