top of page

Elegantna spremišta i biciklarnici

Biciklarnici i univezalna spremišta Dukin StyleOUT

ELEGANTNA SPREMIŠTA I BICIKLARNICI

StyleOUT spremišta za bicikle i univezalna spremišta pomažu u stvaranju savršenog uređenja za vaš dom ili stambenu zgradu. Trebate mjesto za spremanje jednog bicikla i raznih drugih stvari, poput dječjih kolica i hodalica? StyleOUT STORE Mini spremište bit će pravi izbor za vas. Za one koji žele svoje bicikle, skutere i druge stvari spremati vani, ali imaju jako ograničen prostor, StyleOUT GARAGE s podiznim vratima bit će prikladan jer zauzima manje prostora, a zadovoljava vaše potrebe. Trebate li spremiti dva ili tri bicikla i još neke stvari? Razmislite o većem StyleOUT STORE Maxi spremištu za bicikle. Tražite li sigurno i lijepo spremište za bicikle za 6 i više bicikala za poslovnu ili stambenu zgradu? StyleOUT BIKE spremište s pomičnim krovom može biti pravi odgovor na vaše potrebe i želje. Rješenje se nađe za svaki ukus i potrebu, a StyleOUT spremišta pravi su odgovor na to. Provjerite koji model spremišta bi odgovarao Vašim potrebama, pošaljite upit, a mi ćemo zajedno s vama pronaći najbolje rješenje za pohranu bicikala i prateće opreme, dječjih kolica, vrtnog alata i ostalih stvari, a u skladu s najnovijim trendovima u uređenju okućnice i okoliša. Nudimo širok izbor boja i modela koji će se lijepo uklopiti u vašu okolinu, a vi ih možete birati i kombinirati po želji.

Dukin StyleOUT biciklarnici ilustracija
Dukin_StyleOUT_STORE_MAXI_7016-2_s.jpg

StyleOUT STORE UNIVERZALNA SPREMIŠTA

StyleOUT STORE spremišta dostupna su u dvije veličine i koriste se za pohranu bicikala, dječjih kolica, koturaljki, hodalica, alata i drugih stvari. Ugrađena brava čuva vaše stvari na sigurnom. Velika klizna vrata nemaju prag i omogućuju jednostavno manevriranje predmetima unutar i iz spremišta. StyleOUT STORE isporučuje se sastavljen i može se postaviti gotovo svuda. Sve što trebate je ravna i tvrda podloga da se pričvrsti na tlo. Dostupan je u mnogo boja tako da ga možete uskladiti s okolinom. Uz StyleOUT STORE univerzalna spremišta Vaš će okoliš postati ljepši i uređeniji, a stvari zaštićene od vjetra, kiše, snijega i drugih vremenskih uvjeta.

BOJE

RAL 9006

Bijeli aluminij

barva-9007.png

RAL 9007

Sivi aluminij

barva-7016.png

RAL 7016

Antracit siva

barva-DB703-2.png

DB 703

barva-8019.png

RAL 8019

Sivo smeđa

barva-vprasaj-2.png

Boja po želji

 

IMITACIJE DRVA (samo alu letvice)

barva-dekor1.png

DEKOR 1

Tamna trešnja

dekor2.png

DEKOR 2

Wenge

dekor3.png

DEKOR 3

Bor

dekor4.png

DEKOR 4

Svijetla trešnja

dekor5.png

DEKOR 5

Mahagonij

dekor6.png

DEKOR 6

 Duglazija

DIMENZIJE (ŠxDxV)

StyleOUT_StoreMini_8019_8019_s_edited.pn

StyleOUT STORE MINI

212 x 90 x 129 cm

StyleOUT STORE MAXI

286 x 124 x 144 cm

StyleOUT_StoreMini_DB703_DB703_s_edited.png
StyleOUT_STORE_nacrt 1920x1080.jpg

BICIKLI I VAŽNE STVARI UVIJEK NADOHVAT RUKE

Okvir, stranice i klizna vrata spremišta StyleOUT STORE izrađeni su od aluminija, te zaštićeni KTL postupkom i praškastim premazom. Dvoja klizna vrata s tihim vodilicama omogućuju jednostavan pristup i rukovanje stvarima. Na krovu spremišta možete zasaditi niske trajnice ili sezonsko cvijeće. Vaše će se spremište tako još bolje uklopiti u okolinu. Integrirano odvodnjavanje osigurava da se višak vode ne zadržava na krovu. Podesive noge omogućuju prilagodbu neravnoj podlozi. Dostupni su u dvije veličine i boji po izboru.

Dukin_GarageMIDI_7016_9007-0_s.jpg

StyleOUT GARAGE BICIKLARNIK

Parkirajte i spremite bicikle na brz i jednostavan način! StyleOUT GARAGE je garaža za bicikle koju karakteriziraju podizna vrata koja se otvaraju prema gore. Vrata imaju ugrađena dva amortizera koji pomažu pri otvaranju i zatvaranju. Kad su vrata podignuta imate pristup u cijelu unutrašnjost spremišta, što omogućuje da brzo i jednostavno spremite do tri bicikla i druge stvari. Zahvaljujući malim vanjskim dimenzijama, StyleOUT GARAGE spremište za bicikle može se koristiti i na mjestima gdje nema puno prostora. Ugrađena brava sa zatvaranjem u dvije točke omogućuje sigurno spremanje bicikala. Izaberite boju StyleOUT GARAGE spremišta koju želite, a na krovu možete zasaditi biljke što će pridonijeti još ljepšem izgledu okoliša.

BOJE

RAL 9006

Bijeli aluminij

barva-9007.png

RAL 9007

Sivi aluminij

barva-7016.png

RAL 7016

Antracit siva

barva-DB703-2.png

DB 703

barva-8019.png

RAL 8019

Sivo smeđa

barva-vprasaj-2.png

Boja po želji

 

DIMENZIJE

StyleOUT_GARAGE_Dimenzije.jpg

StyleOUT GARAGE

237 x 124 x 144 cm (ŠxDxV)

StyleOUT_GARAGE_MIDI_nacrt 1920x1080.jpg

SAVRŠEN ZA MALA DVORIŠTA

Okvir, stranice i podizna vrata spremišta StyleOUT GARAGE izrađeni su od aluminija, te zaštićeni KTL postupkom i praškastim premazom. Podizna vrata s ugrađenim plinskim amortizerima omogućuju jednostavan pristup stvarima, a sigurnosna kočnica sprječava neželjeno zatvaranje vrata. Krov spremišta možete pretvoriti u cvjetnjak. Vaše će se spremište tako još bolje uklopiti u okolinu. Integrirano odvodnjavanje osigurava da se višak vode ne zadržava na krovu. Podesive noge omogućuju prilagodbu neravnoj podlozi. Dostupni su u boji po izboru. Unutar StyleOUT GARAGE spremišta ugrađene su kukice za vješanje kaciga i sitne opreme.