top of page
KYWIE logo

100% PRIRODAN THERMOS & COOLER

SAZNAJ VIŠE
KYWIE-white-bg-2.jpg

100%

PRIRODNO

100%

PAMETNO

100%

COOL

KYWIE-Camel-bg.jpg

KYWIE  NARAVNO

KYWIE® je jedini 100% prirodan hladnjak za boce dizajniran za održavanje ravnomjerne temperature svih pića, bilo da se radi o crnom ili bijelom vinu, pjenušcu, pivu ili sokovima. Izrađen od  Texel ovčje kože i kože drugih lokalnih pasmina ovaca. Testiran kao najbolji pasivni hladnjak na svijetu. Povrh toga privlačan za oko i potpuno prirodan i održiv.

Držite svoje boce savršeno ohlađenim četiri sata ili više. Kod kuće ili u pokretu. Odaberite između sedam KYWIE modela: Magnum, Champagne (također i za boce u bourgogne stilu), Wine i Sleeves (za Bordeaux i druge slim boce), Demi za boce od 500 ml, Koozie i Keyring - privjesak za ključeve (za sve limenke od 330 ml, bočice za bebe i čaše za čaj/kavu).

Svi KYWIE cooleri su briljantno jednostavni. Napravljeni su da zadrže temperaturu gotovo svih boca vina, vode, sokova, piva i svega što vam padne na pamet. Temperatura ostaje ujednačena nekoliko sati i zato što je boca u cooleru i dok se toči piće. Oblik coolera omogućuje jednostavno umetanje i vađenje boca. KYWIE cooleri idealan su dodatak za putovanja. Mekani su, lagani i štite boce od lomljenja.

KYWIE Thermos and Cooler WINE AND CHAMPAGNE ON THE BEACH haby outdoor
Saskia Nooij KYWIE founder and designer

NIZOZEMSKI DIZAJN

Saskia Nooij dizajnerica je i pokretačka snaga KYWIE-a. 2013. godine, nakon karijere u industriji hrane i pića, predstavila je najodrživiji način održavanja boca na ravnomjernoj temperaturi. Ljubav prema hladnom bijelom vinu i potreba za lijepim i trajnim proizvodima rezultirali su dizajnom prvog 100% prirodnog KYWIE coolera za vino. Od tada Nizozemska, a sada i svijet, brzo ulazi u novi način ispijanja vina.
KYWIE cooleri su većinom ručno izrađeni u Nizozemskoj od kože lokalne pasmine ovce Texel. Rad s prirodnim biorazgradivim materijalom i svođenje karbonskog otiska na minimum vitalni je dio KYWIE filozofije.

bottom of page